Παρασκευή 9 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΑΦΝΗ
Με την αισιοδοξία της νίκης

"Την Κυριακή, όλοι μαζί θα δώσουμε στη Δάφνη μια ευκαιρία!" Με τα λόγια αυτά μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας και μαχητικότητας - που σφραγίστηκε με την παρουσία εκατοντάδων Δαφνιωτών - η Ειρήνη Καρρά,υποψήφια δήμαρχος του συνδυασμού "Δάφνη - 2000", έκλεισε την τελική συγκέντρωση και κάλεσε τους συγκεντρωμένους στη μάχη του ψηφοδελτίου.

Παρουσιάζοντας έναν έναν τους υποψήφιους του συνδυασμού, άξιους και ικανούς πολίτες απ' όλους τους κοινωνικούς και πολιτικούς χώρους, η υποψήφια δήμαρχος τόνισε ότι ο καθένας, από τη θέση του, μπορεί να εκφράσει τις αγωνίες και τους πόθους όλων των Δαφνιωτών και όλοι έχουν αναλάβει μια και μόνη δέσμευση: Να παλέψουν για να γίνει το πρόγραμμα της Κίνησης πραγματικότητα για το καλό των κατοίκων και το μέλλον του δήμου.

Την ώρα που οι υπόλοιποι συνδυασμοί υπόσχονται ότι από την επομένη των εκλογών ο δήμος διά μαγείας θα μετατραπεί σε επίγειο παράδεισο, η Κίνηση "Δάφνη - 2000" έβαλε στο κέντρο της προεκλογικής αντιπαράθεσης τα πραγματικά προβλήματα της πόλης και της γειτονιάς, δείχνοντας ταυτόχρονα το δύσκολο δρόμο των αγώνων και των διεκδικήσεων, που επιδεικτικά απορρίπτουν οι άλλοι. Και παρατήρησε ότι "είναι και αυτό, ακόμα μία μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο δικό μας συνδυασμό και στους υπόλοιπους".

"Θα κερδίσουμε αυτές τις εκλογές", υπογράμμισε, γιατί οι Δαφνιώτες δε θα πειθαρχήσουν στις Σειρήνες του δικομματισμού, του εκσυγχρονισμού, των μονόδρομων και του προσωπικού βολέματος. Θα πουν ΟΧΙ στη λογική που λέει "όλοι ίδιοι είναι", γιατί αυτή η λογική στηρίζει τους ανίκανους και τους συμβιβασμένους. Δε θα στηρίξουν αυτούς που βλέπουν το δήμο σαν σκαλοπάτι για την προσωπική τους ανέλιξη, που χωρίζουν τους δημότες αντί να τους ενώνουν.

Οταν οι άλλοι επιδιώκουν την καταγραφή των κομματικών τους δυνάμεων, εμείς, σημείωσε, θα "κάνουμε καταγραφή των δαφνιώτικων δυνάμεων που μπορούν να εγγυηθούν το μέλλον της πόλης. Θα καταγράψουμε και θα κερδίσουμε κάθε δημιουργικό πολίτη της Δάφνης, που θέλει αυτός, και όχι άλλοι, να αποφασίζει για το μέλλον της πόλης μας. Θα κερδίσουμε τους νέους της Δάφνης που δε θέλουν το μέλλον τους να είναι η ανεργία και η κουτσουρεμένη γνώση. Τις γυναίκες, που θέλουν ίσες ευκαιρίες στη ζωή, ισοτιμία στις σχέσεις τους, δουλιά και οικογένεια, συμμετοχή στα κοινά. Θα καταγράψουμε υπέρ του συνδυασμού μας τους ηλικιωμένους συνδημότες μας, που κάποιοι επιχειρούν να τους ξεγελάσουν, με τραπεζώματα και βοήθεια στο σπίτι, ενώ εκείνοι επιθυμούν να μείνουν ζωντανοί και ενεργοί πολίτες".

Την πεποίθηση ότι η νεολαία της Δάφνης στηρίζει την Ειρήνη Καρρά, μετέφερε στο χαιρετισμό του ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Γαλιατσάτος,ενώ ο Σεραφείμ Παπανικολάου μιλώντας για το δίλημμα των εκλογών είπε ότι αυτό είναι: "Αντίσταση ή υποταγή".

"Δεν μπορώ να βλέπω τη Δάφνη να καταδυναστεύεται από μια ομάδα συμφερόντων", τόνισε στην ομιλία του ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Μαυροειδής,εξηγώντας τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο και τον αγώνα που δίνει μαζί με όλη την Κίνηση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ