Παρασκευή 9 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σάββα Τσόγκα, υποψήφιο δήμαρχο Αλμυρού Βόλου της "Δημοτικής Κίνησης Αλμυρού"

Μέχρι σήμερα, και προκειμένου να επηρεάσουν την ψήφο σας, είδατε καθημερινά ακριβοπληρωμένες τετράστηλες καταχωρήσεις στις εφημερίδες. Είδατε πανάκριβα"σποτάκια" στην τηλεόραση. Είδατε πολύχρωμα "ιλουστρασιόν" φυλλάδια. Είδατε τεράστιες γιγαντοαφίσες με πακτωλούς δισεκατομμυρίων. Ακούσατε για σας και πώς θα καλυτερέψουν τη ζωή σας. Ακούσατε πώς θα σας βρουν δουλιά και δε θα υπάρχει κανένας άνεργος.

Οταν αναρωτηθείτε γιατί σε κάθε δημοτικές εκλογές αυτό κυρίως ακούτε και βλέπετε, αλλά τα προβλήματα όχι μόνο παραμένουν, αλλά και οξύνονται, κανένας τους δε θα σας απαντήσει. Γιατί κανένας τους δε μιλάει για τις αιτίες των προβλημάτων και τους υπευθύνους. Κάθε φωνή που μιλάει γι' αυτά γίνεται προσπάθεια να μην ακουστεί, να θεωρηθεί ουτοπική, εκτός μόδας και τελικά δυσφημίζεται χωρίς καν οι δημότες να γνωρίζουν τι λέει.

* * *

Είναι, λοιπόν, ζωτική ανάγκη να εκλεγούν στο δήμο δυνάμεις που θα αντιστέκονται στην πολιτική της λιτότητας και του αυταρχισμού σε βάρος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Που θα αντιστέκονται στην ιδιωτικοποίηση των λειτουργιών και αρμοδιοτήτων του δήμου. Σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, θα πρέπει να εκλεγούν δυνάμεις με τη θέληση και ικανότητα να υπερασπιστούν τους εργαζομένους, τους αγρότες, τους επαγγελματίες, τους νέους και τις γυναίκες. Να στηρίξουν τον αγώνα, για προστασία της τοπικής παραγωγικής ανάπτυξης.

* * *

Η "Δημοτική Κίνηση Αλμυρού" δεν υπόσχεται αλλά ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ για δράση, για αγώνα μαζί με τους εργαζομένους, με τους φορείς για τη λύση των προβλημάτων προς όφελος των συμπολιτών μας.

Εγγύηση γι' αυτό αποτελεί η πρωτοπόρα δράση των υποψηφίων του συνδυασμού μας στους κοινωνικούς αγώνες. Ξέρουν ΚΑΙ να διοικούν, ΚΑΙ να διεκδικούν, ΚΑΙ να αντιστέκονται, ΚΑΙ να παλεύουν με αποτελεσματικότητα για τα καθημερινά προβλήματα των δημοτών.

Αποδοκιμάστε όλους αυτούς που θέλουν να διατηρούν το δήμο καθηλωμένο, υποταγμένο στην κεντρική εξουσία, μηχανισμό δράσης και ενίσχυσης του συστήματος. Κάθε ψήφος στη "Δημοτική Κίνηση Αλμυρού" είναι μια ακόμη αντίσταση στο συμβιβασμό. Είναι μια ακόμη φωνή πλάι στη δική σου. Για να έχεις τη δική σου λύση, προς όφελός σου. Για να υπάρξει αντίσταση σε κάθε αντιλαϊκή επιλογή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ